martes, 31 de agosto de 2010

ME VOY DE VIAJE


Huolaps!!! pos si de viatge m'en vai!! com sinó hagues viatjat prou!! vai a reconeixer el territori Australià! el de debò. El que té taurons, cucudrilus, dundees, cangaroos....i desert, platges, boscos gegants, gent!

Marxo demà i el meu ordinador es queda a Melbourne! Així que a partir d'ara o més que mai, la comunicació serà via e-mail.


Només dir que farà caloreta i bon temps! i que ara que vosaltres entreu a la tardor, jo m'en vai cap a l'estiu! jajaja


i que els que torneu de vacances, jo ara m'en hi vai!
Molts petons a tot i en especial a la meva àvia que ja en té 85?! (espero encertar)

martes, 10 de agosto de 2010

SYDNAY part 2 "BLUE MOUNTAINS"

Doncs despres de passejar per Sydney dissabte pel mati, m'en vai anar a Katoomba, Blue Mountains a casa la Niamph. Ella viu ara en aquest poble de montanya reconegut arreu per aquestes tres pedres anomenàdes les "3 sisters".

Feia molt de fred! ens va nevar una mica i vam aprofitar per visitar alguns dels edificis del poble, famosos per ser de l'èpovca del Deko... art Deko!
Aquest es un hotel de l'any 18..i pico
També vam fer compretes per variar... així de ven vestida vai pel carrer... com si fòs pianista o pianonista com diria un que jo sé!

Vista d'una part de les montanyes... són blaves! I això es pk els eucàliptos de la zona tenen un tó blavos a la llum del sol! Era una vista increible i aqui no s'aprecia però estavem sobre una roca que flipaves amb la caiguda!



Vista del Sol, al matí, tot tornant cap a Sydney.







lunes, 9 de agosto de 2010

SYDNEY part 1 "LA BIENNALE D'ART"

Doncs això que veieu aqui no es l'entrada d'una rave, no, es l'entrada d'un túnel, on sens dubte, es podria fer una rave! ja!

I es que un dels espais de la Biennale de Sydney d'aquest any, era l'illa de la cacatúa. Una curiosa illa que va ser presó i més tard fàbrica. Ara és lloc d'exibicions i passejada.
S'hi arriba en ferri o taxi boat i tenen camping o caseta de lloguer. Tot bastant car però segur que pot arribar a ser un lloc molt interessant per passar-hi la nit i molta por!! jajajaa

Tot es ple de restes, racons, raconets, foradets... uiiii per passar-hi hores investigant. Cada edifici era per un artista diferent amb un montatge dierent de video o escultura.



Com aquesta feta tota amb fusta...


O aquesta amb cotxes de veritat!




MIFF

Melbourne International Film Festival