martes, 9 de febrero de 2010

THE WEEKEND...FIRST PART

Bé, aqui comença el cap de setmana!! un llarg´camí de 2 hores entre camps de color groc, arbres d'eucalipt, encara que això no és res, ja veureu a la tercera part del finde... i gran llacunes de color blau, normalment corresponents a cel o aigua, tot depen de cap a on enfoquis l'objectiu de la càmera!


A Tasmania predominen aquests tres colors! També predominen la cantitat d'animals que hi ha per tot arreu!! ara, a la crretera, xafats, hi pots trobar més del 50%, es molt fastigós i fa bastanta pena.

A partir de les 20.30h cal posarse les ulleres de vista curta pk es molt exagerat. Ademés són tan grossos que pots fer-te mal i tot!


Bé, com anava dient, el centre-est de l'illa es bastant planer i groc. Els pobles, que són de 4 cases, això casi sempre en tota l'illa, es concentren a tocar de la carretera. Com si fossin la N-II a la costa brava!


Molta ovella i vaca, que és del que viuen majoritariament a l'illa. De la llana, botes i de la carn barbacoa!! jajaja

El sol va i bé com més li convé, així que Tasmania, com diuen aquí, té "4 seasoms in one day". Vam arrancar plovent i a la estona el sol va venir a saludar.

El eucaliptus són com la mala herba... creixen a tot arreu...

Kilometres de carretera deshabitada, fan que sigui un paisatge fanta-bulós!!

Les cases, fetes de fusta i xapa, amb els porxos i el seu banquet... ohhh!

1 comentario:

  1. Solete es super chulo todo... definitivamente has hecho dos viajes en uno... uno de pais y otro de época!

    ResponderEliminar